Home
Menu
Zoek
Nieuws
Op zaterdag 18 november hebben vijf leden van de debatclub deelgenomen aan de voorronde van het NK Debatteren in Gorinchem. Tom Nagel, Irini Palasantzas, Marten Praamsma, Jaap-Jan Rus en Morris Wouters hebben hebben een mooie prestatie geleverd.
De afgelopen weken heeft de school tweemaal een concertbezoek in De Oosterpoort georganiseerd: op 1 november hebben we The King's Singers beluisterd en een week later de uitvoering van het War Requiem van Benjamin Britten.
Fêtons la Francophonie! Afgelopen woensdag 7 november werd er op het Willem Lodewijk Gymnasium de Dag van de Franse taal gevierd. Dit is een landelijke dag waarop het vak Frans schoolbreed op een feestelijke manier onder de aandacht wordt gebracht.
Van 14 -20 oktober 2018 zijn elf leerlingen uit klas 4 vertrokken voor een studieweek naar Cavilam in Vichy (Frankrijk). De leerlingen verbleven in Franse gastgezinnen zodat ze volledig werden ondergedompeld in de Franse taal- en cultuur.
Op dinsdagavond 6 november bent u van harte welkom op onze ouderavond voor ouders van leerlingen uit klas 1 en 2. De centrale vraag voor die avond zal zijn: ‘Hoe begeleid ik mijn kind bij het leren voor toetsen en het maken van huiswerk?’.
Pagina 3 van 76Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste