Home
Menu
Zoek
Nieuws
De jaarlijkse ouderavond (georganiseerd door de ouderraad) wordt dit jaar op 2 april gehouden. De centrale opening is om 19.45 uur, daarna volgt een ronde met diverse workshops (zie de uitnodiging bij dit bericht) en de avond wordt ook weer centraal afgesloten.
Van 12 t/m 20 april komt een groep leerlingen en docenten van Gymnasium 1 uit Severomorsk (Rusland) op bezoek. We zijn nog op zoek naar enkele gastgezinnen (bij voorkeur van leerlingen uit klas 4, 5 of 6) voor deze leerlingen. In de week dat de leerlingen bij ons zijn, ondernemen we samen een onderwijsproject met als titel “Wat ons de toekomst biedt”.
Dinsdag 19 maart hebben drie teams meegedaan aan de eerste voorrondes van het schoolzaalvoetballen in Veendam. De drie teams hebben mooie prestaties neergezet, waarbij het team van klas 3-4 zich heeft geplaatst voor de noordelijke finales in Leek. Van harte gefeliciteerd!
Broedermoord, incest, wraakzucht en bedrog. Liefde, trouw, barmhartigheid en gemeenschapszin. Alle kanten van het menselijk bestaan trekken voorbij in het theaterstuk Genesis, speciaal bewerkt voor het Willem Lodewijk Theater. Te zien en te horen op 27, 28 en 29 maart aanstaande!
Het Willem Lodewijk Theater speelt: GENESIS! En jij kunt erbij zijn! De voorstellingen vinden plaats op woensdag 27 maart (try-out), donderdag 28 maart (première) en vrijdag 29 maart (matinée en dernière). De kaartverkoop start in week 12 en is van woensdag 20 t/m vrijdag 22 maart in de grote pauze.
Pagina 3 van 81Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste