Home
Menu
Zoek
Nieuws
Op 6, 7 en 8 juni hebben maar liefst zeven van onze leerlingen deelgenomen aan de landelijke finale van de Aardrijkskunde Olympiade. De ploeg viel helaas dit jaar niet in de prijzen, maar het was desondanks een mooie ervaring!
In het kader van de Ramadan en het vak godsdienst dagen we de vierdeklassers (en de docenten en andere geïnteresseerde leerlingen) uit om met ons van 12 t/m 14 juni mee te doen in het ‘vasten’ in telefoongebruik. Doe je mee?
Claudia Dijkstra, Marit Marinus en Noa Schaafsma (klas 6) hebben met hun profielwerkstuk ‘Politiek begint thuis aan tafel’ een KNAW Onderwijsprijs van de Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschappen gewonnen. Op 12 juni horen Claudia, Marit en Noa of ze de eerste, tweede of derde prijs hebben behaald voor hun profielwerkstuk binnen het profiel Economie & Maatschappij.
Het zevendaagse skikamp vindt in het schooljaar 2018-2019 plaats in de voorjaarsvakantie: van zondag 17 t/m 23 februari 2019 en gaat door bij voldoende belangstelling. Vanaf nu kun je je weer aanmelden! Klik hier voor het aanmeldingsformulier.
Op donderdag 17 mei was de examen-roeptoeter van het Dagblad van het Noorden bij ons op school. Bekijk hier de reportage!
Pagina 7 van 76Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste