Home
Menu
Zoek
Nieuws
Tessa Lumalessil (klas 2) heeft in de meivakantie meegedaan aan het EK Taekwondo in Zweden. Tessa heeft brons gehaald voor individueel sparren en ze is met het junioren damesteam kampioen geworden met teamsparren. Van harte gefeliciteerd!
Oud-leerling en celliste Liesbeth Bosboom streed maandag 6 mei in het tv-programma De Avond van de Jonge Musicus met drie andere toptalenten om de titel Beste Jonge Musicus van Nederland. Liesbeth behaalde in 2012 haar diploma op het Willem Lodewijk Gymnasium.
Thomas Coenraads uit klas 5 neemt deze zomer op uitnodiging van de Bondsrepubliek Duitsland deel
aan het Sprachkursprogramm in Nürnberg en Regensburg. Thomas heeft zich samen met 14 andere leerlingen uit heel Nederland voor deze studiereis gekwalificeerd.
Ruben Hoekstra (klas 6) heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens de twintigste internationale conferentie voor jonge wetenschappers op Bali. Het bezoek aan de conferentie was de beloning voor de winnaars van de Jan Kommandeurprijs.
Pieter Bos (klas 6) heeft de eerste prijs behaald bij de Nederlandse Informatica Olympiade. In de categorie voor leerlingen uit klas 5 en 6 heeft Pieter meegedaan aan de finale van de olympiade op de Universiteit van Twente. Van harte gefeliciteerd!
Pagina 78 van 81Eerste   Vorige   72  73  74  75  76  77  [78]  79  80  81  Volgende   Laatste