Home
Menu
Zoek
Nieuws
Van 23 t/m 25 maart 2018 werd de Europacupfinale gehouden in Ventspils (Letland). Suze Kingma (klas 2) behaalde goud op de 500 meter bij de Ladies - Junior D. In het eindklassement is ze geëindigd op derde plaats. Een knappe prestatie, van harte gefeliciteerd!
Zondag 25 maart zijn onze vijfdeklassers Jurian Onderwater, Nynke van Hoorn, Lars Martens en Kaja Heijnen onder begeleiding van docent Jan ten Brummelhuis vertrokken naar het Gymnasium №1 te Severomorsk Rusland. Met deze school heeft het Willem Lodewijk Gymnasium dit jaar al 25 jaar een uitwisselingsproject.
Afgelopen week heeft het WIllem Lodewijk Theater viermaal de voorstelling 'Romeo en Julia' uitgevoerd. Het was wederom een prachtige voorstelling, met spel, dans en muziek. Gemist? Houd de website in de gaten voor de foto's en de videoregistratie!
Op woensdag 21 maart bezocht schrijfster Marjolijn van Heemstra onze school. De leesclubs van leerlingen en ouders sloten hiermee hun leesproject af. We waren onder de indruk van de manier waarop Van Heemstra naar de wereld kijkt en deze verbeeldt. We zijn benieuwd naar het nieuwe boek waaraan de auteur intussen begonnen is.
Op de laatste dag van de toetsweek was de jaarlijkse kookopdracht in het kader van culturele antropologie. In groepjes maakten de leerlingen een gerecht uit een andere cultuur en op het forum kon alles worden geproefd en beoordeeld. Onder andere inktvis, struisvogel en Afrikaanse oliebollen werden geserveerd. Een geslaagde en inspirerende middag!
Pagina 10 van 76Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste