Home
Menu
Zoek
Nieuws
Ook dit jaar brachten we een bezoek aan het Jonge Harten Festival. Op 22 november zagen we in de Stadsschouwburg de voorstelling ‘In het hol van de leeuw’, met een groep leerlingen uit klas 4, 5 en 6. Een confronterende muziektheatervoorstelling met rap en scherpe humor gespeeld door DOX/Black Sheep Can Fly. Het was een geslaagde avond!
We ontvangen deze week weer buitenlandse gasten! Op dinsdag arriveert de uitwisselingsgroep uit Spanje en op woensdag komt de Italiaanse groep aan. We gaan met elkaar een mooie en gevarieerde week tegemoet!
Tijdens de projectweek in klas 5 is een aantal leerlingen bezig geweest met taal en vormgeving, binnen en buiten school. Onder begeleiding van onze stadsdichter, Lilian Zielstra, schreven ze op maandag op school een gedicht dat ze een dag later in het grafisch museum hebben vormgegeven met de Werkmantechniek.
Deze week doet de onderbouw mee aan het wereldwijde evenement 'The Hour of Code'. Miljoenen leerlingen in meer dan 180 landen gaan deze week minstens één uur programmeren.
Zondag 2 december gaan de leerlingen die de VV-uren 'Voetbal' hebben gevolgd samen naar een thuiswedstrijd van FC Groningen. Het team speelt dan in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen NAC.
Pagina 2 van 76Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste