Home
Menu
Zoek
Nieuws
De derdeklassers hebben een bedrag van E 2.371,- verdiend op de benefietavond voor stichting Day for Change en dit mooie bedrag is nog niet eens de totale opbrengt van het project! Het eindbedrag zal gaan naar ondernemende vrouwen in Noord-Bengal in India. We zijn onder de indruk van onze derdeklassers, goed gedaan!
Afgelopen maandag 29 oktober hebben alle leerlingen van klas 6 NLT-robotica een bezoek gebracht aan de Universiteit Twente. Het was een leerzaam bezoek mede door de presentaties van onze oud-leerlingen Floor Kuipers (Creative Technology) en Myrna van Veen (Medische Techniek).
De Ouderraad is samengesteld uit één ouder uit elke klas. Door verschillende oorzaken is op dit moment een aantal klassen niet vertegenwoordigd in de ouderraad. Bent u ouder van een leerling in klas 2E, 3B, , 4B, of 4D, en hebt u zin om lid te worden van de ouderraad of wilt u nadere informatie? Neem contact op met de ouderraad!
Instagram staat er al vol van: de (aankomende) bedrijfjes van de derdeklassers die zijn gestart met de Day for Change Actie. De leerlingen hebben afgelopen maandag hun bedrijfje gepitcht en daarna hun microkrediet ontvangen. Het belooft een mooie ondernemende tijd te worden!
Dinsdagmiddag 2 oktober verzorgt oud-leerling Jan Paul Posma een gastles voor beide clusters NLT-Robotica (klas 6) in de aula. Jan Paul woont in Silicon Valley en werkt aan interessante projecten op het gebied van Artificial Intelligence.
Pagina 4 van 76Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste