Home
Menu
Zoek
Nieuws
Afgelopen week zijn 32 leerlingen uit klas 6 op excursie geweest bij Cern in Genève. Ze hebben daar een aantal onderzoeksopstellingen bezocht en uitleg gekregen over diverse experimenten en zo in korte tijd veel geleerd over deeltjesfysica en experimentele natuurkunde. Een zeer leerzame ervaring!
In de voorjaarsvakantie gingen 36 leerlingen uit klas 4, 5 en 6 op skikamp met vier begeleiders. In Oostenrijk beleefden zij samen een zonovergoten week met prima sneeuwcondities.
Afgelopen weekend deden ruim 65 jonge musici mee aan de selecties van het Prinses Christina Concours Noord in Groningen. Niek de Boer (klas 2, viool) won daar de Donemusprijs: de prijs voor de beste uitvoering van een stuk dat gecomponeerd is door een Nederlandse componist. Gefeliciteerd!
Vrijdagavond 8 februari heeft WLG’s Got Talent! voor het eerst plaatsgevonden. Prachtige acts, waaronder een vlammend hiphop optreden van Yoav Vaizman, een professionele jury en een bevlogen presentatie zorgend voor een zeer geslaagde avond.
Op dinsdag 13 februari werd er tijdens het 8e uur in de aula een bijzonder concert gegeven door Pianoduo Blaak. De broers Stefan en Martijn Blaak speelden vierhandig piano en namen ons mee op een reis door de tijd, van Gregoriaans tot soundbites uit TellSell-reclames.
Pagina 4 van 81Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste