Home
Menu
Zoek
Nieuws
Tijdens de projectweek in klas 5 is een aantal leerlingen bezig geweest met taal en vormgeving, binnen en buiten school. Onder begeleiding van onze stadsdichter, Lilian Zielstra, schreven ze op maandag op school een gedicht dat ze een dag later in het grafisch museum hebben vormgegeven met de Werkmantechniek.
Deze week doet de onderbouw mee aan het wereldwijde evenement 'The Hour of Code'. Miljoenen leerlingen in meer dan 180 landen gaan deze week minstens één uur programmeren.
Zondag 2 december gaan de leerlingen die de VV-uren 'Voetbal' hebben gevolgd samen naar een thuiswedstrijd van FC Groningen. Het team speelt dan in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen NAC.
Op zaterdag 18 november hebben vijf leden van de debatclub deelgenomen aan de voorronde van het NK Debatteren in Gorinchem. Tom Nagel, Irini Palasantzas, Marten Praamsma, Jaap-Jan Rus en Morris Wouters hebben hebben een mooie prestatie geleverd.
De afgelopen weken heeft de school tweemaal een concertbezoek in De Oosterpoort georganiseerd: op 1 november hebben we The King's Singers beluisterd en een week later de uitvoering van het War Requiem van Benjamin Britten.
Pagina 5 van 78Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste