Home
Menu
Zoek
Nieuws
Een kleine, maar sterke delegatie vertegenwoordigde onze school op de Klassieke Olympiade voor Latijn, op 21 november in Utrecht. Anne Wouda en Jelmar de Vries (4A) bogen zich over een pittige Latijnse tekst over de veldheer Coriolanus. De uitslag zal helaas tot maart op zich laten wachten.
Gisteren trof de eerste grote herfststorm de stad Groningen. OOG TV ging op pad en maakte op verschillende plaatsen een reportage. Verslaggever Sebastiaan Scheffer kwam ook langs op onze school en interviewde met mevrouw Van Pol. Klik hier om de reportage van OOG TV te bekijken.
Afgelopen maandag oktober bezocht een grote groep leerlingen van klas zes de Suiker Unie. Daar kregen ze een rondleiding waarbij het hele proces van suikerbiet tot suiker inzichtelijk werd gemaakt.
De 6437 meter liggen achter ons. Met meer dan 100 leerlingen en 13 medewerkers waren we groots vertegenwoordigd op dit mooie loopevenement. Het was een prachtige dag! Klik op Lees meer om het fragment uit de uitzending van RTV Noord over onze school te bekijken.

Afgelopen vrijdag hebben Suzanne Meijer, Jasper Somsen, Stefan Kuipers, Thijs Havinga en Jolle Sulter onze school vertegenwoordigd op het wiskundetoernooi op de Radboud Universiteit in Nijmegen. In twee ronden streden ze tegen 99 teams van andere middelbare scholen uit het hele land.

Pagina 75 van 83Eerste   Vorige   70  71  72  73  74  [75]  76  77  78  79  Volgende   Laatste