Home
Menu
Zoek
Nieuws
Yoav Vaizman (klas 5) en Leon Lunshof (klas 4) hebben zich beiden geplaatst voor het wereldkampioenschap Streetdance (in Glasgow, eind augustus). Yoav plaatste zich met zijn team Prototype (daarmee werd hij eerder al Europees kampioen) en Leon mag met zijn team Nakama naar het wereldkampioenschap.
Enige tijd geleden heeft de Algemene Ouderavond 2018 plaatsgevonden. Het thema van de avond was 'Help! Mijn kind in de ban van social media en games.' Klik hier om het verslag en bijbehorende documenten in te zien.
Op het Nederlands Kampioenschap Jeugdschaken (in de meivakantie in Assen) heeft Eelke de Boer (klas 3E) de eerste plaats behaald. Van harte gefeliciteerd!
Van 4 tot 10 april was de GROTOR-groep 2017-2018 weer herenigd, ditmaal om school, gezinsleven en cultuur in Spanje te beleven. Het was een erg mooie week!
Op woensdag 16 mei voeren studenten van de Rijksuniversiteit Groningen een toneelvoorstelling van Antigone van Sofokles uit, in de aula op onze school. De voorstelling is in het Nederlands. Alle leerlingen van klas 5 en de leerlingen uit klas 4 die Grieks hebben, zullen deze voorstelling bijwonen.
Pagina 8 van 76Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste