Home
Menu
Zoek
Nieuws
De leerlingen van klas 6 hebben bij het vak geschiedenis gastlessen gehad over de EU en het besluitvormingsproces. Daarbij werden raadsonderhandelingen nagespeeld.
Afgelopen week vonden de projectdagen voor klas 5 plaats. De leerlingen konden deelnemen aan een groot aantal zeer verschillende activiteiten, zoals een workshop chemische wapens en een reanimatiecursus. Het was een leuke en leerzame week!
Dat kon minder! Op vijf december werd ook onze school vereerd met een bezoek van de Sint. Dit jaar in het gezelschap van zijn danspieten en twee echte Groninger pieten.
Een avond vol verhalen in alle talen! Op woensdagavond 20 december wordt voor het eerst een verhalenavond georganiseerd op het WLG. Aan de hand van het thema ‘Tussen waan en werkelijkheid’ zullen er door de hele school sprookjes, mythen, en literaire verhalen klinken. Iedereen is welkom, dus kom langs en laat je meeslepen in de wereld van verhalen!
Drie zesdeklassers gingen op zaterdag 18 november in gesprek met Mark Rutte over het thema van hun profielwerkstuk: politieke betrokkenheid onder jongeren. Rutte was op werkbezoek in Friesland in verband met de gemeenteraadsverkiezingen. Het leverde de dames zelfs een vermelding op in de Leeuwarder Courant!
Pagina 1 van 62Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste