Home
Menu
Zoek
Nieuws
Op dinsdag 13 februari werd er tijdens het 8e uur in de aula een bijzonder concert gegeven door Pianoduo Blaak. De broers Stefan en Martijn Blaak speelden vierhandig piano en namen ons mee op een reis door de tijd, van Gregoriaans tot soundbites uit TellSell-reclames.
Op 13 februari heeft Eline van der Horst (klas 5) de eerste prijs behaald bij het Certamen Septentrionale voor haar vertaling Grieks. Ook heeft ze samen met Renée Wassenaar (ook klas 5) de derde prijs behaald bij de pubquiz 'Ken je klassieken.' Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!
Onlangs heeft Eline van der Horst (klas 5) meegedaan aan de tweede ronde van beide Klassieke Olympiaden. Ze heeft een topprestatie neergezet door zowel voor Latijn als voor Grieks de top drie van Nederland te bereiken! Ze mag op 6 april deelnemen aan de finale. Veel succes!
Berjan Stouwie (klas 6) is als beste van Nederland geëindigd in de eerste ronde van de Scheikunde Olympiade (aantal deelnemers: 3268!). Wat een geweldige prestatie, gefeliciteerd, Berjan!
Op maandag 21 januari hebben 48 leerlingen uit klas 1 t/m 5 deelgenomen aan de Wiskunde Olympiade. We zijn trots te kunnen meedelen dat onze school als tweede is geëindigd in de eerste ronde van deze landelijke wedstrijd en dat onze onderbouwers een vijfde plaats bezetten in het klassement.
Pagina 1 van 77Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste