Home
Menu
Zoek
Nieuws
Afgelopen vrijdag, 7 juni, heeft een afvaardiging van de debatclub deelgenomen aan het intergymnasiaal debattoernooi. Dit was georganiseerd door het Maartens College. Het was een geslaagde dag met o.a. een gedeelde eerste prijs voor Tom Nagel (klas 4) met zijn lofdicht op de bubbeldenker.
De jongens uit klas 3 en 4 zijn afgelopen vrijdag Nederlands kampioen schoolzaalvoetbal geworden. In de finale werd het Regius College uit Schagen in de laatste minuut door een vrije trap van Rik de Boer verslagen met 1-0. Binnenkort volgt nog een huldiging, met daarbij een prijs voor deze geweldenaren!
Berjan Stouwie (6D) behoort tot de vier winnaars van de nationale scheikunde olympiade 2019! Hij mag Nederland vertegenwoordigen op de internationale Scheikunde Olympiade in Parijs, eind juli. Berjan, gefeliciteerd met deze buitengewone prestatie!
Wauw! We zijn voor de zevende keer op rij Nederlands Kampioen Schoolroeien geworden!Het Nationaal Schoolroei Kampioenschap (NSRK) op de Bosbaan in Amstelveen is een groot evenement waaraan veel scholen uit heel Nederland deelnemen. Een dag lang strijden honderden scholieren tegen elkaar om de wisselbeker voor de ‘Beste Roeischool van Nederland’.
Een aantal leerlingen uit klas 1, 2 en 3 heeft dit jaar gewerkt aan een eigen project: het Ithakaproject. Donderdagmiddag 13 juni van 15.35 uur tot 16.30 uur presenteren deze leerlingen hun prachtige resultaten in de aula van de school. Ouders/verzorgers, broertjes en zusjes zijn van harte uitgenodigd om bij dit feestelijke presentatiemoment aanwezig te zijn!
Pagina 1 van 83Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste