Home
Menu
Zoek
Nieuws
Ruben Hoekstra heeft met zijn profielwerkstuk Garnalen zonder luchtje een KNAW Onderwijsprijs gewonnen. De KNAW reikt deze prijs ieder jaar uit aan de leerlingen, docenten en scholen die de beste twaalf profielwerkstukken van Nederland leverden.
Dinsdagmiddag 11 juni wordt opnieuw de KNAW Onderwijsprijs uitgereikt. Het Willem Lodewijk Gymnasium ontvangt als eerste school voor de derde maal op rij deze bijzondere prijs. De prijs wordt uitgereikt aan Ruben Hoekstra (klas 6) en zijn begeleider Arjen Drost (docent biologie).
Het College voor Examens heeft vanochtend besloten om de afname van het centraal examen Frans vandaag niet door te laten gaan. Gisteravond verschenen op internet fotokopieën van het examen. Het nieuwe afnametijdstip voor dit examen is donderdag 30 mei, 13.30 - 16.30 uur.
Marieke Glazenburg heeft onlangs de finale van de dichtwedstrijd Doe Maar Dicht Maar gehaald. Als prijs wordt er een kunstwerk bij haar gedicht gemaakt en mag zij op 15 juni haar gedicht voordragen op de finaledag in Nijmegen. Lees verder om haar gedicht Eindig te lezen.
Tessa Lumalessil (klas 2) heeft in de meivakantie meegedaan aan het EK Taekwondo in Zweden. Tessa heeft brons gehaald voor individueel sparren en ze is met het junioren damesteam kampioen geworden met teamsparren. Van harte gefeliciteerd!
Pagina 75 van 78Eerste   Vorige   69  70  71  72  73  74  [75]  76  77  78  Volgende   Laatste