Home
Menu
Zoek
Nieuws
Hoogleraren van de universiteiten in Nederland hebben de noodklok geluid over de kwaliteit van het examen Nederlands. OOG TV ging hierover in gesprek met Ellen ter Braak, docent Nederlands op het Willem Lodewijk Gymnasium. Klik hier om de reportage te bekijken.
Afgelopen woensdag was Saskia Arbon (leerling van klas 6) te gast bij RTV Noord en donderdag was OOG TV op school om een reportage te maken over over uitgestelde eindexamen Frans. Klik hier om het interview met Saskia te bekijken en klik hier om de reportage van OOG TV te zien.
Ruben Hoekstra heeft met zijn profielwerkstuk Garnalen zonder luchtje een KNAW Onderwijsprijs gewonnen. De KNAW reikt deze prijs ieder jaar uit aan de leerlingen, docenten en scholen die de beste twaalf profielwerkstukken van Nederland leverden.
Dinsdagmiddag 11 juni wordt opnieuw de KNAW Onderwijsprijs uitgereikt. Het Willem Lodewijk Gymnasium ontvangt als eerste school voor de derde maal op rij deze bijzondere prijs. De prijs wordt uitgereikt aan Ruben Hoekstra (klas 6) en zijn begeleider Arjen Drost (docent biologie).
Het College voor Examens heeft vanochtend besloten om de afname van het centraal examen Frans vandaag niet door te laten gaan. Gisteravond verschenen op internet fotokopieën van het examen. Het nieuwe afnametijdstip voor dit examen is donderdag 30 mei, 13.30 - 16.30 uur.
Pagina 76 van 80Eerste   Vorige   71  72  73  74  75  [76]  77  78  79  80  Volgende   Laatste