Home
Menu
Zoek
Nieuws
Dinsdagmiddag 11 juni wordt opnieuw de KNAW Onderwijsprijs uitgereikt. Het Willem Lodewijk Gymnasium ontvangt als eerste school voor de derde maal op rij deze bijzondere prijs. De prijs wordt uitgereikt aan Ruben Hoekstra (klas 6) en zijn begeleider Arjen Drost (docent biologie).
Het College voor Examens heeft vanochtend besloten om de afname van het centraal examen Frans vandaag niet door te laten gaan. Gisteravond verschenen op internet fotokopieën van het examen. Het nieuwe afnametijdstip voor dit examen is donderdag 30 mei, 13.30 - 16.30 uur.
Marieke Glazenburg heeft onlangs de finale van de dichtwedstrijd Doe Maar Dicht Maar gehaald. Als prijs wordt er een kunstwerk bij haar gedicht gemaakt en mag zij op 15 juni haar gedicht voordragen op de finaledag in Nijmegen. Lees verder om haar gedicht Eindig te lezen.
Tessa Lumalessil (klas 2) heeft in de meivakantie meegedaan aan het EK Taekwondo in Zweden. Tessa heeft brons gehaald voor individueel sparren en ze is met het junioren damesteam kampioen geworden met teamsparren. Van harte gefeliciteerd!
Oud-leerling en celliste Liesbeth Bosboom streed maandag 6 mei in het tv-programma De Avond van de Jonge Musicus met drie andere toptalenten om de titel Beste Jonge Musicus van Nederland. Liesbeth behaalde in 2012 haar diploma op het Willem Lodewijk Gymnasium.
Pagina 78 van 81Eerste   Vorige   72  73  74  75  76  77  [78]  79  80  81  Volgende   Laatste