Home
Menu
Zoek
Nieuws
Vrijdag 6 april heeft Dhr. René Paas, commissaris van de Koning in de provincie Groningen, een bezoek gebracht aan klas 1B. Hij heeft de leerlingen verteld over zijn werk als commissaris. Zeer interessant!
Joëlle Busscher (klas 5) heeft via een sollicitatieprocedure een studiereis naar Duitsland gewonnen, het Deutschland Plus Programm. Tijdens een verblijf van 3 weken (van 2 t/m 22 juli) in Bonn, Leipzig en Erlang is Joëlle gast van de Duitse regering. Van harte gefeliciteerd!
Op woensdag 4 april zijn de 16 leerlingen uit klas 4 die deelnemen aan de GroTor-uitwisseling (Groningen - Torrelodones) aangekomen in Torrelodones en warm ontvangen door de Spaanse amigos en amigas.
Vrijdagmiddag 29 maart werden in het Harmoniegebouw de profielwerkstukprijzen van de Rijksuniversiteit Groningen uitgereikt. In de categorie alpha (Marie Lokeprijs) hebben Esra Erer en Elise Perton de tweede prijs gewonnen en bèta (Jan Kommandeurprijs) heeft Jesse Maarleveld de tweede prijs in de wacht gesleept. Van harte gefeliciteerd!
Floris Boekema (klas 6D) is afgelopen dinsdag geslaagd voor zijn Honours Programma examen. Floris heeft in het kader van zijn Honours project in no time als autodidact Zweeds geleerd en dat bleek in de praktijk met native speakers goed uit te pakken: men kon aan de hand van zijn uitspraak vaststellen dat hij vast uit de buurt van Stockholm kwam!
Pagina 9 van 76Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste