Home
Menu
Zoek
Nieuws
Ruben Hoekstra (klas 6) is afgelopen vrijdag vierde geworden bij de Jan Kommandeurprijs. Hij reist aanstaande zaterdag af naar Bali voor een wetenschappelijk jongerencongres. Ruben heeft onderzoek gedaan naar naar duurzame vismethodes voor de garnalenvisserij.
Van 5 t/m 11 april bezoekt een groep Russische leerlingen en docenten van Gymnasium 1 uit Severomorsk onze school. Dit bezoek vindt plaats in het kader van de gezamenlijke onderwijsprojecten waaraan de scholen sinds 1993 werken.
Theatergroep De Steeg voert op 24 april 's middags op school voor alle leerlingen van klas 2 de voorstelling Issy & Sophius uit. De voorstelling is gebaseerd op de waargebeurde geschiedenis van twee Joodse jongens (Israel en Sophius de Vries) die vlak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog in Winsum woonden.
Woensdag 3 april start de kaartverkoop voor de voorstellingen van het Willem Lodewijk Theater. Dit jaar wordt het toneelstuk Helena uitgevoerd. Voorstellingen vinden plaats op 10, 11 en 12 april.
Het Willem Lodewijk Gymnasium heeft ruim 11.000 euro ingezameld voor beter onderwijs in Malawi. In januari vond al een benefietconcert plaats en deze week werd de actieperiode afgesloten met een restaurantavond en een speciale actiedag op donderdag 28 maart.
De Restaurantactie van klas 6 op 27 maart en de Actiedag op 28 maart staan voor de deur!
Donderdag 21 maart heeft het Willem Lodewijk Gymnasium zijn nieuwe website gelanceerd. Kijk vooral even rond! Veel plezier!
Afgelopen donderdag 7 maart heeft de algemene ouderavond plaatsgevonden. De avond had als thema Hoe motiveer je een (puber)brein?
Zestien leerlingen uit klas 4 zijn afgelopen woensdag, onder begeleiding van twee docenten, vertrokken naar Spanje. De eerste foto's zijn binnen!
Afgelopen week hebben 31 leerlingen uit klas zes, onder begeleiding van docenten natuurkunde dhr. Falkena en dhr. Lukey een bezoek gebracht aan het CERN in Genève.
Pagina 38 van 39Eerste   Vorige   30  31  32  33  34  35  36  37  [38]  39  Volgende   Laatste