Home
Menu
Zoek
Nieuws
Oud-leerling en celliste Liesbeth Bosboom streed maandag 6 mei in het tv-programma De Avond van de Jonge Musicus met drie andere toptalenten om de titel Beste Jonge Musicus van Nederland. Liesbeth behaalde in 2012 haar diploma op het Willem Lodewijk Gymnasium.
Thomas Coenraads uit klas 5 neemt deze zomer op uitnodiging van de Bondsrepubliek Duitsland deel
aan het Sprachkursprogramm in Nürnberg en Regensburg. Thomas heeft zich samen met 14 andere leerlingen uit heel Nederland voor deze studiereis gekwalificeerd.
Ruben Hoekstra (klas 6) heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens de twintigste internationale conferentie voor jonge wetenschappers op Bali. Het bezoek aan de conferentie was de beloning voor de winnaars van de Jan Kommandeurprijs.
Pieter Bos (klas 6) heeft de eerste prijs behaald bij de Nederlandse Informatica Olympiade. In de categorie voor leerlingen uit klas 5 en 6 heeft Pieter meegedaan aan de finale van de olympiade op de Universiteit van Twente. Van harte gefeliciteerd!
OOG TV heeft gisteren een reportage gemaakt van het bezoek van de leerlingen van Gymnasium 1 uit Severomorsk. De leerlingen zijn van 5 t/m 11 april te gast op onze school. Klik hier om de reportage te bekijken.
Niels Wouda (klas 6), Koen van der Schoor (klas 6) en Stefan Kuipers (klas 5) zijn door naar de tweede ronde van de Biologie Olympiade. Van harte gefeliciteerd!
Carmen Guchelaar (klas 3) en Jasper Somsen (klas 5) zijn doorgedrongen tot de finale van de Wiskunde Olympiade die op 13 september op de TU Eindhoven zal worden gehouden. Van harte gefeliciteerd!
Ruben Hoekstra (klas 6) is afgelopen vrijdag vierde geworden bij de Jan Kommandeurprijs. Hij reist aanstaande zaterdag af naar Bali voor een wetenschappelijk jongerencongres. Ruben heeft onderzoek gedaan naar naar duurzame vismethodes voor de garnalenvisserij.
Van 5 t/m 11 april bezoekt een groep Russische leerlingen en docenten van Gymnasium 1 uit Severomorsk onze school. Dit bezoek vindt plaats in het kader van de gezamenlijke onderwijsprojecten waaraan de scholen sinds 1993 werken.
Theatergroep De Steeg voert op 24 april 's middags op school voor alle leerlingen van klas 2 de voorstelling Issy & Sophius uit. De voorstelling is gebaseerd op de waargebeurde geschiedenis van twee Joodse jongens (Israel en Sophius de Vries) die vlak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog in Winsum woonden.
Pagina 40 van 41Eerste   Vorige   32  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  Volgende   Laatste