Home
Menu
Zoek
Nieuws
Op het Nederlands Kampioenschap Jeugdschaken (in de meivakantie in Assen) heeft Eelke de Boer (klas 3E) de eerste plaats behaald. Van harte gefeliciteerd!
Enige tijd geleden heeft de Algemene Ouderavond 2018 plaatsgevonden. Het thema van de avond was 'Help! Mijn kind in de ban van social media en games.' Klik hier om het verslag en bijbehorende documenten in te zien.
Van 4 tot 10 april was de GROTOR-groep 2017-2018 weer herenigd, ditmaal om school, gezinsleven en cultuur in Spanje te beleven. Het was een erg mooie week!
Op woensdag 16 mei voeren studenten van de Rijksuniversiteit Groningen een toneelvoorstelling van Antigone van Sofokles uit, in de aula op onze school. De voorstelling is in het Nederlands. Alle leerlingen van klas 5 en de leerlingen uit klas 4 die Grieks hebben, zullen deze voorstelling bijwonen.
Vrijdag 6 april heeft Dhr. René Paas, commissaris van de Koning in de provincie Groningen, een bezoek gebracht aan klas 1B. Hij heeft de leerlingen verteld over zijn werk als commissaris. Zeer interessant!
Op woensdag 4 april zijn de 16 leerlingen uit klas 4 die deelnemen aan de GroTor-uitwisseling (Groningen - Torrelodones) aangekomen in Torrelodones en warm ontvangen door de Spaanse amigos en amigas.
Joëlle Busscher (klas 5) heeft via een sollicitatieprocedure een studiereis naar Duitsland gewonnen, het Deutschland Plus Programm. Tijdens een verblijf van 3 weken (van 2 t/m 22 juli) in Bonn, Leipzig en Erlang is Joëlle gast van de Duitse regering. Van harte gefeliciteerd!
Vrijdagmiddag 29 maart werden in het Harmoniegebouw de profielwerkstukprijzen van de Rijksuniversiteit Groningen uitgereikt. In de categorie alpha (Marie Lokeprijs) hebben Esra Erer en Elise Perton de tweede prijs gewonnen en bèta (Jan Kommandeurprijs) heeft Jesse Maarleveld de tweede prijs in de wacht gesleept. Van harte gefeliciteerd!
Van 23 t/m 25 maart 2018 werd de Europacupfinale gehouden in Ventspils (Letland). Suze Kingma (klas 2) behaalde goud op de 500 meter bij de Ladies - Junior D. In het eindklassement is ze geëindigd op derde plaats. Een knappe prestatie, van harte gefeliciteerd!
Floris Boekema (klas 6D) is afgelopen dinsdag geslaagd voor zijn Honours Programma examen. Floris heeft in het kader van zijn Honours project in no time als autodidact Zweeds geleerd en dat bleek in de praktijk met native speakers goed uit te pakken: men kon aan de hand van zijn uitspraak vaststellen dat hij vast uit de buurt van Stockholm kwam!
Pagina 7 van 41Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste