Home
Menu
Zoek
Nieuws
Vanaf nu is het voor leerlingen die volgend schooljaar in klas 3, 4, 5 of 6 zitten mogelijk om zich in te schrijven voor het Skikamp 2018 in Axamer Lizum. Download hier in aanmeldingsformulier en lever dat in in de mediatheek.
Vlak voor de zomervakantie hebben leerlingen van de klassen 1A en 1B in de lessen beeldende vorming met iPads gewerkt aan beelden bij een van de verhalen over koning Sjahriaar. Klik op Lees meer om de filmpjes te kunnen zien!
Met ingang van volgend schooljaar is de samenstelling van de schoolleiding en het decanaat veranderd. Klik op Lees meer voor meer informatie.
Maandag 26 juni komt Dhr. Wattilete, president van de RMS (Republik Maluku Selatan) in ballingschap, een gastles geven over de naoorlogse geschiedenis van de Nederlandse Molukkers. De les wordt georganiseerd voor leerlingen met het vak geschiedenis in klas 5.
Dinsdagmiddag 20 juni hebben de leerlingen uit klas 2 en 3 die mee hebben gedaan aan Ithaka (pilot), hun project afgesloten met een gezamenlijke presentatie. Het was erg leuk en inspirerend om alle verschillen projecten te kunnen bewonderen!
Op vrijdag 9 juni organiseerde Rhetorica voor het eerst een pubquiz. Na een muziekronde, een sportronde, een wetenschapsronde en een WLG-ronde ging het team 1e met RooGme er met de hoofdprijs vandoor.
Sebastiaan Rottier (klas 4) heeft bij de NJJK (Nederlands Jeugd- en Junioren Kampioenschappen) tweemaal een eerste prijs in de wacht gesleept: op de 4x100 meter vrij en op de 4x100 meter wissel. Van harte gefeliciteerd!
Na het eerste tijdvak van de Centraal Examens zijn 94 van onze eindexamenkandidaten geslaagd. Van harte gefeliciteerd! Vier leerlingen hebben nog niet het volledig examen gedaan, acht anderen zullen proberen via een herexamen alsnog dit jaar hun WLG-diploma te halen. We wensen hen daarbij veel succes!
Vrijdag 9 juni hebben onze debatleerlingen deelgenomen aan het jaarlijkse intergymnasiale debattoernooi. Het team eindigde als vierde, en er was een persoonlijk succes voor Pieter Fassò (5A), wiens speech over het thema (Rechten van LHTB) de eerste prijs kreeg.
David Waijers (klas 6) heeft vrijdag de finale van de Aardrijkskunde Olympiade gewonnen. Hij heeft daarmee bijna 6700 scholieren uit heel Nederland verslagen. Van harte gefeliciteerd!
Pagina 10 van 39Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste