Home
Menu
Zoek
Nieuws
OOG TV heeft gisteren een reportage gemaakt van het bezoek van de leerlingen van Gymnasium 1 uit Severomorsk. De leerlingen zijn van 5 t/m 11 april te gast op onze school. Klik hier om de reportage te bekijken.
Ruben Hoekstra (klas 6) is afgelopen vrijdag vierde geworden bij de Jan Kommandeurprijs. Hij reist aanstaande zaterdag af naar Bali voor een wetenschappelijk jongerencongres. Ruben heeft onderzoek gedaan naar naar duurzame vismethodes voor de garnalenvisserij.
Carmen Guchelaar (klas 3) en Jasper Somsen (klas 5) zijn doorgedrongen tot de finale van de Wiskunde Olympiade die op 13 september op de TU Eindhoven zal worden gehouden. Van harte gefeliciteerd!
Niels Wouda (klas 6), Koen van der Schoor (klas 6) en Stefan Kuipers (klas 5) zijn door naar de tweede ronde van de Biologie Olympiade. Van harte gefeliciteerd!
Theatergroep De Steeg voert op 24 april 's middags op school voor alle leerlingen van klas 2 de voorstelling Issy & Sophius uit. De voorstelling is gebaseerd op de waargebeurde geschiedenis van twee Joodse jongens (Israel en Sophius de Vries) die vlak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog in Winsum woonden.
Van 5 t/m 11 april bezoekt een groep Russische leerlingen en docenten van Gymnasium 1 uit Severomorsk onze school. Dit bezoek vindt plaats in het kader van de gezamenlijke onderwijsprojecten waaraan de scholen sinds 1993 werken.
Woensdag 3 april start de kaartverkoop voor de voorstellingen van het Willem Lodewijk Theater. Dit jaar wordt het toneelstuk Helena uitgevoerd. Voorstellingen vinden plaats op 10, 11 en 12 april.
Het Willem Lodewijk Gymnasium heeft ruim 11.000 euro ingezameld voor beter onderwijs in Malawi. In januari vond al een benefietconcert plaats en deze week werd de actieperiode afgesloten met een restaurantavond en een speciale actiedag op donderdag 28 maart.
Donderdag 21 maart heeft het Willem Lodewijk Gymnasium zijn nieuwe website gelanceerd. Kijk vooral even rond! Veel plezier!
De Restaurantactie van klas 6 op 27 maart en de Actiedag op 28 maart staan voor de deur!
Pagina 38 van 39Eerste   Vorige   30  31  32  33  34  35  36  37  [38]  39  Volgende   Laatste