Home
Menu
Zoek
Nieuws

Volgende week zijn op 26, 27, 28 en 29 november de projectdagen voor klas 5. De projectdagen beginnen dinsdagochtend (8.50 uur) met een lezing door Peter Barthel, astrofysicus aan de RUG.

Een kleine, maar sterke delegatie vertegenwoordigde onze school op de Klassieke Olympiade voor Latijn, op 21 november in Utrecht. Anne Wouda en Jelmar de Vries (4A) bogen zich over een pittige Latijnse tekst over de veldheer Coriolanus. De uitslag zal helaas tot maart op zich laten wachten.
Iedere leerling heeft een school-mailadres, eindigend op @edu.wlg.nl. Steeds meer algemene mededelingen van de school of van individuele docenten zullen naar dat adres verstuurd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan indelingen voor sportdagen, berichten over toetsen, informatie over toneel of ‘Uit de kunst’, enzovoort, enzovoort.
Gisteren trof de eerste grote herfststorm de stad Groningen. OOG TV ging op pad en maakte op verschillende plaatsen een reportage. Verslaggever Sebastiaan Scheffer kwam ook langs op onze school en interviewde met mevrouw Van Pol. Klik hier om de reportage van OOG TV te bekijken.
Afgelopen maandag oktober bezocht een grote groep leerlingen van klas zes de Suiker Unie. Daar kregen ze een rondleiding waarbij het hele proces van suikerbiet tot suiker inzichtelijk werd gemaakt.
De 6437 meter liggen achter ons. Met meer dan 100 leerlingen en 13 medewerkers waren we groots vertegenwoordigd op dit mooie loopevenement. Het was een prachtige dag! Klik op Lees meer om het fragment uit de uitzending van RTV Noord over onze school te bekijken.

Afgelopen vrijdag hebben Suzanne Meijer, Jasper Somsen, Stefan Kuipers, Thijs Havinga en Jolle Sulter onze school vertegenwoordigd op het wiskundetoernooi op de Radboud Universiteit in Nijmegen. In twee ronden streden ze tegen 99 teams van andere middelbare scholen uit het hele land.

Voor Kunstoriëntatie volgden de leerlingen maandag en dinsdag in twee groepen een workshop film en theater als voorbereiding op het bezoek aan de voorstelling Fellini van het Noord Nederlands Toneel.
Komende zondag lopen ongeveer 100 leerlingen van onze school de 4Mijl van Groningen. OOGTV en RTV Noord waren er afgelopen dinsdag bij in het Stadspark en maakten verschillende reportages. Klik op Lees meer om de reportages te bekijken.
Op 13 oktober lopen we met ongeveer 100 leerlingen en 13 medewerkers de 4Mijl van Groningen! Ga jij voor een verbetering van je eigen record of een van de schoolrecords? Harro Boven is in het bezit van het schoolrecord bij de jongens (23.17) en Yacintha Aakster bij de meisjes (25.25).
Pagina 38 van 42Eerste   Vorige   33  34  35  36  37  [38]  39  40  41  42  Volgende   Laatste