Home
Menu
Zoek
Nieuws
Het College voor Examens heeft vanochtend besloten om de afname van het centraal examen Frans vandaag niet door te laten gaan. Gisteravond verschenen op internet fotokopieën van het examen. Het nieuwe afnametijdstip voor dit examen is donderdag 30 mei, 13.30 - 16.30 uur.
Marieke Glazenburg heeft onlangs de finale van de dichtwedstrijd Doe Maar Dicht Maar gehaald. Als prijs wordt er een kunstwerk bij haar gedicht gemaakt en mag zij op 15 juni haar gedicht voordragen op de finaledag in Nijmegen. Lees verder om haar gedicht Eindig te lezen.
Tessa Lumalessil (klas 2) heeft in de meivakantie meegedaan aan het EK Taekwondo in Zweden. Tessa heeft brons gehaald voor individueel sparren en ze is met het junioren damesteam kampioen geworden met teamsparren. Van harte gefeliciteerd!
Oud-leerling en celliste Liesbeth Bosboom streed maandag 6 mei in het tv-programma De Avond van de Jonge Musicus met drie andere toptalenten om de titel Beste Jonge Musicus van Nederland. Liesbeth behaalde in 2012 haar diploma op het Willem Lodewijk Gymnasium.
Thomas Coenraads uit klas 5 neemt deze zomer op uitnodiging van de Bondsrepubliek Duitsland deel
aan het Sprachkursprogramm in Nürnberg en Regensburg. Thomas heeft zich samen met 14 andere leerlingen uit heel Nederland voor deze studiereis gekwalificeerd.
Ruben Hoekstra (klas 6) heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens de twintigste internationale conferentie voor jonge wetenschappers op Bali. Het bezoek aan de conferentie was de beloning voor de winnaars van de Jan Kommandeurprijs.
Pieter Bos (klas 6) heeft de eerste prijs behaald bij de Nederlandse Informatica Olympiade. In de categorie voor leerlingen uit klas 5 en 6 heeft Pieter meegedaan aan de finale van de olympiade op de Universiteit van Twente. Van harte gefeliciteerd!
OOG TV heeft gisteren een reportage gemaakt van het bezoek van de leerlingen van Gymnasium 1 uit Severomorsk. De leerlingen zijn van 5 t/m 11 april te gast op onze school. Klik hier om de reportage te bekijken.
Ruben Hoekstra (klas 6) is afgelopen vrijdag vierde geworden bij de Jan Kommandeurprijs. Hij reist aanstaande zaterdag af naar Bali voor een wetenschappelijk jongerencongres. Ruben heeft onderzoek gedaan naar naar duurzame vismethodes voor de garnalenvisserij.
Carmen Guchelaar (klas 3) en Jasper Somsen (klas 5) zijn doorgedrongen tot de finale van de Wiskunde Olympiade die op 13 september op de TU Eindhoven zal worden gehouden. Van harte gefeliciteerd!
Pagina 40 van 42Eerste   Vorige   33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  42  Volgende   Laatste