Home
Menu
Zoek
Nieuws
Afgelopen vrijdag was de Benefietavond voor het project Day for Change van de leerlingen uit klas 3. Een geweldige avond waarbij de derdeklassers hun bedrijfjes presenteerden en hun producten of diensten verkochten aan familie en vrienden. Het was gezellig en wederom een succes!
Op dinsdag 13 februari bezoeken de zesdeklassers die de NLT-module Geschiedenis van de navigatie volgen de Meyerwerft-scheepswerf net over de Duitse grens in Papenburg. Daar worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd.
Vrijdagavond 9 februari vindt de benefietavond voor 'Day for Change' plaats. Tijdens de benefietavond verkopen de derdeklassers hun producten en presenteren zij hun bedrijfjes. De docentenband zal weer zorgen voor de muzikale omlijsting.
Afgelopen week hebben we tijdens de Open Dagen weer veel bezoekers mogen ontvangen. Een verslaggever van OOG TV mengde zich woensdag onder de bezoekers en maakte een mooie reportage!
In de afgelopen maanden heeft Suze Kingma (klas 2E) meerdere keren meegedaan aan Starclass wedstrijden (shorttrack), o.a in Rostock en Bormio. Daarmee heeft Suze zich geplaatst voor de finale van de Europa Cup in Letland. Veel succes!
Thijmen Meijer (1D), Julius Vogel (1C), Susanna Linden (2E) en Thijmen Nawijn (3D) zijn doorgedrongen tot de landelijke finale van de Beverwedstrijd (onderdeel van de Informatica Olympiade)! De finale vindt plaats op zaterdag 17 maart 2018 bij de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit is een reactie van één van de derdeklassers na de Day for Change dag van vorige week donderdag. Op die dag kregen de leerlingen twee gastlessen en zijn ze gestart met het maken van de pitches voor hun bedrijfje.
In de rubriek Brugklassers aan het woord plaatsen we iedere week twee uitspraken van leerlingen in de brugklas. Deze week de uitspraken van Paul en Minke.
Het eerste deel van de GroTor-uitwisseling met het Diego Velazques Collegio in Torrelodones (Spanje) is alweer achter de rug. Mede dankzij de gastvrijheid van de Nederlandse ouders was het een geweldige week.
Op 2 en 8 december zijn de docenten Duits met leerlingen uit klas 5 en klas 6 naar de schouwburg geweest. Ze hebben daar het toneelstuk Terror, van Ferdinand von Schirach, gezien. Het indrukwekkende toneelstuk gaf veel stof tot nadenken en discussie.
Pagina 7 van 39Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste